MAXTV PRVA LIGA

Dinamo rutinski zabio Zadru pet golova

Subota, 02. kolovoza 2014. 22:47 Napisao/la  SC

Utakmica 3. kola: Dinamo - Zadar 5:0. Duje Čop ostvario je hat-trick

Nogometaši Dinama upisali su treću pobjedu u trećem kolu MAXtv Prve lige rutinski pobijedivši Zadar 4:0 na domaćem travnjaku. Otpor gostiju Dinamo je slomio u pet minuta.

Čop se najbolje snašao u 24. minuti i jedan odbijanac pospremio u mrežu za 1:0. Četiri minute kasnije Ademi je potegnuo s 25 metara.

Zadar nije predstavljao preveliku opasnost, a zagrebački sastav treći gol zabio je u 52. minuti kada je Pinto ubacio, a Soudani glavom poentirao - 3:0. Zadar je četiri minute imao priliku, ali je Ježina zaustavio pokušaj Ivančić iz izgledne prilike.

Svoj drugi gol na utakmici postigao je Duje Čop  u 80. minuti. Napadač Dinama pospremio je slobodan udarac s dvadestak metara u zadarsku mrežu. Minutu prije kraja Čop je stigao do hat-tricka. Ćorić je pucao, lopta se odbila od vratnice, a Čop svoj drugi odbijanac pretvorio u gol - 5:0.

DINAMO - ZADAR 5:0 (Čop 24', 80', 90', Ademi 28', Soudni 52')

DINAMO: Ježina, Pinto, Sigali, Šimunović, Pivarić, Ademi (od 70' Dos Santos), Andrijašević, Machado (od 58' Ćorić), Soudani (od 58' Da Costa), Pjaca, Čop.

ZADAR: Matković, Ikić, Šimurina, Sarić, Bilaver, Muić (od 59' Jerbić), Ješe, Weitzer (od 81' Čirjak), Pešić, Viduka, Ivančić (od 66' Šimunac).

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.