MAXtv PRVA LIGA

Pjaca zabio za pobjedu na Stanovima

Subota, 25. travnja 2015. 22:17 Napisao/la  SC

Susret 30. kola: Zadar - Dinamo 0:1. Dinamo je prošao i jedno od najtežih gostovanja u ligi

MAXtv Prva liga - 30. kolo

ZADAR - DINAMO 0:1

Stadion na Stanovima. Gledatelja 2.000

Sudac: Mario Zebec (Varaždin)

Strijelac: 0:1 Pjaca (85)

Žuti kartoni: Pušić, Jerbić, Hegović (Zadar), Goncalo, Pjaca (Dinamo)

ZADAR: Matković, Čirjak (88 Milinković), Ješe, Pušić, Gabrić (75 Sarić), Jerbić, Pešić (88 Surač), Banović, Mišić, Hrgović, Krstanović

DINAMO: Eduardo, Soudani (88 Vukojević), Šimunović, Pinto, Henriquez (65 Pjaca), Machado, Fernandes, Pivarić, Sigali, Goncalo, Čorić (72 Pavičić)

Dinamo je pobjedom 1:0 prošao i jedno od najtežih gostovanja, na Stanovima kod Zadra, koji je Štimčevim dolaskom na proljeće čudesno krenuo prema putu oporavka i opstanka.

Ali, nepobjedivi prvak na putu prema 10. uzastopnoj tituli nije imao razumIjevanja za Zadrove muke, pa mu je dodatno zagorčao prvoligaški život golom kojeg je pet minuta prije kraja postigao Marko Pjaca. Fernandes ga je odličnim proigravanjem gurnuo u priliku a Pjaca je sačuvao loptu i savladao Matkovića.

Vratar Zadra samo tri minute ranije sjajno je reagirao i spasio da Dinamo tada povede, kada je obranio Soudanijev udarac s dva metra od gol-crte.

Zadar je također imao prilika, a dvije najveće propustio je bivši Dinamov napadač Ivan Krstanović. Popularni Krle mogao se proslaviti protiv kluba koji ga je otpisao, ali u 28. minuti nije iskoristio veliki kiks Eduarda - Dinamovom golmanu ispala je lopta ispred gola, ali Krstanović ni s par metara ne uspijeva poentirati, kao ni u zadnjoj minuti, kada ga ja poslužio Banović, ali napadač Zadra opet nije bio precizan.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.