MAXtv Prva liga: Dinamo pobijedio Split s pričuvnom momčadi, Rogova zadnja utakmica

Petak, 19. kolovoza 2016. 23:00 Napisao/la  SC

Utakmica 6. kola Prve HNL: Dinamo - Split 1:0

Dinamo je pobijedio Split, jedini pogodak postigao je Antolić u 62. minuti. Duka je odbio loptu, Antolić pritrčao i poentirao - 1:0.

Trener Dinama Zlatko Kranjčar igrao je s drugom momčadi, važnije je uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka protiv RB Salzburga.

Posljednju utakmica na Maksimiru odigrao je Marko Rog, koji će nakon uzvratnog susreta protiv Salzburga prijeći u Napoli.

- Znali smo da će biti teško i da će Split igrati zatvoreno. Kad je Split krenuo prema naprijed, pokazali su svoju vrijednost. Došli bi do boljeg rezultata da su ranije tako krenuli. Ipak, mi smo imali veći posjed lopte i dominirali smo. Odmorili smo određene igrače, ali vidjeli smo jako dobre igrače na terenu. Imali smo sjajnog Šempera, ponovno su tu bili Antolić s kvalitetnim pristupom igri, i kreativni Ćorić. Machado je pokazao što sve može i da je u dobrom stanju nakon ozljede koljena. Roga nismo odmorili jer nam je bio potreban u ovoj utakmici, a ima dosta do uzvrata da se on može osvježiti. Zadovoljan sam njegovim učinkom. Pozitivno gledam na ovu utakmicu i mislim da je ovo stimulans za Salzburg, kaže Zlatko Kranjčar.

DINAMO: Šemper, Matel, Benković, Soldo, Pivarić, Antolić, Machado (55 Ćorić), Pavičić (58 Knežević), Henriquez, Rog, Hodžić (68 Gojak)

SPLIT: Duka, Obšivač, Fuštar, Rrahmani, Vitus, Roglić (69 Samac), Chvedukas (86 Jukić), Jakić, Jurendić, Bakaj (67 Bojić), Pešić

Utakmica 6. kola Prve HNL: Dinamo - Split 1:0 (Antolić 62)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.