MAXtv PRVA LIGA

Rog dvama pogocima presudio Lokomotivi

Nedjelja, 29. studenog 2015. 17:06 Napisao/la  SC

Utakmica 18. kola: Dinamo - Lokomotiva 3:1

Nogometaši Dinama očekivano su pobijedili momčad Lokomotive u zadnjoj utakmici 18. kola.

Utakmica između dva kluba, koji tijesno surađuju, izgledala je neizvjesno sve do 72. minute, kada je Rog od centra pobjegao gostujućoj obrani, izašao pred Zeleniku, nekako izvukao loptu u naizgled izgubljenom duelu s Bručićem i zatresao mrežu za 2:1.

Šest minuta kasnije Ćorić je preciznim udarcem s 18 metara zatresao mrežu, potvrdio pobjednika i uveo momčadi u mirnu završnicu.

Igrali su Dinamo i Lokomotiva uzbudljivih sat vremena. Poveo je Dinamo već u 5. minuti, Rog se na 14 metara od vratiju oslobodio čuvara i snažnim udarcem zatresao mrežu - 1:0.

Dinamo je počeo kao što je priželjkivao, ali rani pogodak nije poremetio momčad Lokomotive. Odmah se počeo igrati nogometa za pogodak više, Eduardo i posebno Zelenika imali su posla preko glave.

U 41. minuti Grezda je uz Pavičićevu pomoć prevario Eudarda i izjednačio, što bi utakmici dalo posebnu draž da nije poznata činjenica kako Lokomotiva nikada nije pobijedila Dinamo u HNL-u.

Spašavao je Zelenika goste koliko je mogao, Fernades i Henriquez nisu iskoristili tri izgledne prilike prije nego što je Rog postigao drugi pogodak.

DINAMO: Eduardo, Pinto, Goncalo, Pavičić (58 Ćorić),  Pivarić, Machado,  Antolić (78 Sigali), Rog (83 Šovšić), Pjaca, Henriquez, Fernandes

LOKOMOTIVA: Zelenika, Bartolec, Mrčela, Perić, Bručić, Andrijašević (62 Puljić), Leko, Doležal, J. Ćorić (62 Pamić), Grezda (67 Babić), Marić

Utakmica 18. kola: Dinamo - Lokomotiva 3:1 (Rog 5, 72, Ćorić 78/Grezda 41)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.