MAXtv PRVA LIGA

H. dragovoljac odigrao neodlučeno protiv Dinama

Subota, 10. kolovoza 2013. 23:28 Napisao/la  SC

Utakmica 5. kola: Hrvatski dragovoljac - Dinamo 1:1. Strijelci su bili Soudani (65) i Doležal (66)

MAXtv Prva liga – 5. kolo

HRVATSKI DRAGOVOLJAC – DINAMO 1:1

Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 2000

Sudac: Igor Pristovnik (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Soudani (65), 1:1 Doležal (66)

Žuti karton: Ademi (Dinamo)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Čović, Špehar, Kluk, Tomić, Jakišinić (67 Ljubičić), Živković, Gregov, Brtan, Jajčinović (51 Sivonjić, 76 Komorski), Zlatar

DINAMO: Sandomierski, Pinto, Šimunović (46 Pamić), Šimunić, Lima, Ademi, Sare, Halilović (46 Husejinović), Soudani, Rukavina (71 Fernandes), Čop

Nogometaši Dinama ostali su bez još dva boda u prvenstvu nakon remija na Kantridi. Ovog puta neodlučeni rezultat (1:1) ostvarila je momčad Hrvatskog dragovoljca koja je prema svim nogometnim kriterijima trebala predstavljati idealnog protivnika za rekuperaciju nakon uspješnog nastupa u Ligi prvaka.

Utakmica je rezultatski riješena za samo jednu minutu. U 65. minuti Soudani je ponovo iskazao golgeterski nerv i na Pamićev ubačaj pogodio za vodstvo Dinama – 0:1. Samo minutu kasnije raspoloženi Doležal iskoristio je Sareovu pogrešku i svladao Sandomierskog – 1:1.

Dragovoljci su od prve minute pokazali da su raspoloženi za igru, da im odgovara igra na visoko postavljenu modru obranu i da neće biti lagani protivnik. Nakon što je Rukavina (18) propustio veliku priliku za Dinamo, uslijedile su minute u kojima su domaćini djelovali sve samo ne podređeno.

Do odmora Dragovoljci su propustili dvije povoljne prilike, prvo Zlatar (26), pa onda Jakišinić (41) poslije lijepog Doležalova prolaska po desnom boku.

U drugom dijelu do prvog pogotka Dinamo je bio nešto izravniji u namjeri da postigne pogodak, ali ništa posebno. Nakon što se u jednom minuti dogodila dva pogotka, Dinamo je pojačao pritisak i pokušao pobijediti. Najbolje prilike propustili su Pamić (68) i Fernandes (89).

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.