MAXTV PRVA LIGA

Dinamo demantirao nagađanja da će izgubiti

Petak, 17. svibnja 2013. 21:53 Napisao/la  SC

Utakmica 32. kola: Lokomotiva - Dinamo 1:2. Utakmica se igrala pod posebnom paskom Splita, Rijeke i Hajduka

MAXtv Prva liga – 32. kolo

 

LOKOMOTIVA – DINAMO 1:2

 

Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 2000

 

Sudac: Fran Jović (Zagreb)

 

Strijelci: 1:0 Puljić (3), 1:1 Pamić (69), 1:2 Sammir (83)

 

Žuti kartoni: Peko (Lokomotiva), Vrsaljko (Dinamo)

 

LOKOMOTIVA: Picak, Samateh (61 Kramarić), Puljić, Mesarić, Musa, Chago, Trebotić, Boras (46 Bručić), Zakarić, Peko,  Šitum (46 Pjaca)

 

DINAMO: Kelava, Vrsaljko, Jedvaj Addy, Pivarić, Brozović, Leko (64 Halilović), Pamić (86 Ademi), Husejinović, Rukavina, Krstanović (64 Sammir)

 

 

 

Nogometaši Dinama pobijedili su na gostovanju u Maksimiru momčad Lokomotive rezultatom 2:1 i time demantirali kuloarska nagađanja da će prvi put u HNL prepustiti bodove momčadi sastavljenoj od pričuvnih igrača. Budući da se igrači istog kluba u različitim dresovima bore za europski plasman, utakmica dviju najboljih momčadi u HNL-u bila je pod posebnom paskom izravnih konkurenata, Splita, Rijeke i Hajduka.

 

Dinamo je pobijedio u završnici utakmice udarcima iz daljine. Prvo je Pamić lijevom nogom s 22 metra prizmenim udarcem pogodio desni Picakov kut u 69. minuti, a zatim je Sammir u 83. minuti s nešto veće udaljenosti također prizemnim udarcem pogodio isti kut.

 

Dinamo je očekivano bio bolji tijekom cijele utakmice, posebice u drugom dijelu utakmice kada su modri u zlatnim dresovima stizali negativan rezultat iz 3. minute. Tada je Puljić tijelom u trku pokupio odbijenu loptu nakon ubačaja izvana i zatresao mrežu gostiju – 1:0.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.