MAXtv Prva HNL: Lokomotiva rutinski deklasirala Cibaliju za drugu pobjedu u nizu

Petak, 16. rujna 2016. 20:17 Napisao/la  SC

Utakmica 9. kola: Lokomotiva - Cibalia 4:0

Lokomotiva je u Kranjčevićevoj deklasirala Cibaliju za drugu pobjedu u nizu.

Lokomotiva je krenula s pritiskom od prve minute i gotovo cijelo prvo poluvrijeme plela je mrežu oko šesnaesterca Cibalije.

Gostujuća obrana popustila je u 35. minuti i otvorila Lokomotivi priliku za vodstvo, no Marić kao da je ostao iznenađen pozicijom u kojoj se našao, između dva braniča i sam pred vratarom, i pucao je direktno u Matkovića koji s lakoćom brani.

Samo dvije minute kasnije domaćini su ipak poveli.

Ivanušec je odlično prošao preko pola terena i ušetao se u šesnaesterac, a onda proslijedio loptu do Doležala koji silovito puca i trese mrežu pored nemoćnog Matkovića.

Pet minuta nakon prvog, pao je i drugi gol.

Majer je izveo slobodan udarac s preko 20 metara, Matković pogrešno procijenio situaciju i istrčao, a Marić loptu glavom prebacio preko njega za 2:0.

Cibalija je prvu dobru priliku na susretu imala u 65. minuti.

Vitaić je s 20-ak metara odlično iz slobodnog udarca gađao gornji lijevi kut gola, ali Zagorac se opružio i spriječio pogodak.

U 73. minuti Lokomotiva je, napokon, uspjela stići do trećeg pogotka.

Bočkaj je pobjegao obrani Cibalije i uspio provući loptu pokraj, danas odličnog, Matkovića za 3:0.

Umjestp Bočkaja u igru je ušao Grezda kojem je samo tri minute trebalo da zabije za konačnih 4:0 Lokomotive.

LOKOMOTIVA: Zagorac, Karačić, Majstorović, Rrahmani, Rožman, Capan, Ivanušec, Doležal (79 Rihtar), Majer, Bočkaj (74 Grezda), Marić (78 Antunović).

CIBALIA: Matković, Muženjak, Tomašević, Jerbić, Šare, Mijoković, Vitaić, Mišić (71 Baša), Čuljak (46 Ugrina), Crnčević (Rodrigues), Dabro.

Utakmica 9. kola: Lokomotiva - Cibalia 4:0 (Doležal 37, Marić 42, Bočkaj 73, Grezda 76)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.