MATJAŽ KEK PORUČIO

Moji igrači su bili nervozni, Split je zasluženo pobijedio

Petak, 12. travnja 2013. 21:57 Napisao/la  Ivan Jelić

Zoran Vulić nije se pojavio na presici nakon utakmice

 

 

 

Trener Rijeke Matjaž Kek  nije imao druge nego priznati da se pobjedi Splita nema što prigovoriti:

 - Čestitam Splitu na zasluženoj pobjedi,  jer su dali tri gola u jednoj  tvrdoj, zanimljivoj i sigurno ne lijepoj utakmici. Bilo je puno pogrešaka s obje strane, posebice su moji igrači bili nervozni. Iz tri kontre domaćina primili smo tri gola i to nakon što su igrači pretrčali 50, 60 metara s loptom. Za nas je ovo nezgodan poraz iz kojega moramo izvući pouke. Još jednom želim kazati da je u korektnoj utakmici Split zasluženo pobijedio.

 Što vas je razočaralo u vašoj momčadi?

 - Kada pobijedimo, onda je to pobjeda cijele momčadi. Kada se izgubi, za poraz smo svi podjednako krivi na čelu sa mnom, zaključio je Kek.

 Trener Splita Vulić  na presicu je poslao svog pomoćnika Gorana Sablića, koji je kazao da se njegov šef  emotivno potpuno ispraznio nakon utakmice:

 - Mislim da smo zasluženo pobijedili  jako dobru, neugodnu i tvrdu momčad Rijeke. Bila je to vrlo teška utakmicu kakvu smo i očekivali. Pobijedili smo izravnog suparnika za plasman u Europsku ligu, čeka nas još dosta teških susreta do ostvarenja konačnog cilja, ali igrači su pokazali svoj karakter. Imamo odlične  pojedince u napadu, Bellea, Rebića, Ercega koji sami mogu riješiti utakmicu.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.