MATJAŽ KEK, TRENER RIJEKE

Nismo iskoristili energiju nakon četiri pobjede

Subota, 20. travnja 2013. 22:04 Napisao  I. V.

U dvije utakmice primili smo prejeftine pogotke, jedino izuzimam onaj Antolićev pogodak iz slobodnog udarca, kaže Kek

Tomislav Ivković ozarena lica otišao je s Kantride, Lokomotiva prolazi najbolji tjedan u klupskoj povijesti. Plasman u finale Kupa, izvanredna igra i pobjeda na Kantridi...

- Prvo bih čestitato riječkoj publici na onako prekrasnom ambijentu koji nas je dignuo. Moram to reći bez namjere da nekoga podcjenujem, da smo igrali protiv nekog tzv. lakšeg protivnika, u subotu ne bismo pobijedili. Publika nas je dignula! Mislim da smo bili bolji tijekom cijelog susreta, a posebno me raduje reakcija nakon što je Rijeka postignula pogodak. Iako smo najmlađa momčad u ligi, reagirali smo smireno, stvorili nekoliko šansi i postignuli pogodak. Moram čestitati svoji igračima na onome što su pokazali, rekao je Ivković

Matjaž Kek je nakon četiri pobjede upoznao pod svjetlima reflektora tamniju stranu svoje momčadi. U utakmicama protiv Splita i poglavito protiv Lokomotive izašle su na vidjelo stare slabosti.

- Šteta što nismo nagradili ovaj ambijent. U prvom dijelu nismo iskoristili nekoliko prilika, a nakon 2:1 više nismo imali snage ni koncentracije da ostvarimo nešto više. Ništa, idemo u Split gdje ćemo protiv Hajduka pokušati osvojiti bodove koje previše lako gubimo. U dvije utakmice primili smo prejeftine pogotke, jedino izuzimam onaj Antolićev pogodak iz slobodnog udarca. Stojimo predaleko od igrača, nismo dovoljno agresivni. Nažalost, nismo iskoristili onu pozitivnu energiju nakon četiri pobjede. Kao da smo zaspali,  djelujemo presporo, preteško, vjerojatno sam ja tome krivac zbog načina treninga. Morat ćemo sjesti i vidjeti što se događa. Ništa se tragično nije dogodilo, govorio sam da će biti teško i kada smo pobjeđivali, kaže Kek. 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.