Mario Tokić: Mislim da će se Hajduk s Dinamom i Rijekom boriti za naslov

Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 11:21 Napisao/la  SC

Hajduk je konkretan, prava su natjecateljska momčad, kaže trener Lokomotive

Mario Tokić nakon poraza (1:3) od Hajduka najavio je zanimljivu sezonu, trener Lokomotive smatra da su Rijeka i Dinamo dobili konkurenta u borbi za titulu prvaka:

 - Hajduk je iskoristio šanse i bio konkretniji, kaznio je naše individualne greške. Nekim segmentima igre moram biti zadovoljan, ali ostaje problem realizacije, jer nemamo pravog napadača. Hajduk je opravdao moja očekivanja, mislim da će se s Dinamom i Rijekom boriti za naslov. Imaju respektabilnu i iskusnu momčad koja ima kvalitetu. Hajduk je konkretan, prava su natjecateljska momčad. To je ekipa koja može napraviti pravi rezultat, dobro su pokriveni, imaju visoku kvalitetu i po meni imaju odličan napad, kazao je Tokić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.