MARIO GAVRANOVIĆ

Ne znam zbog čega su zviždali

Nedjelja, 10. rujna 2017. 11:42 Napisao/la  SC

Ako netko misli da treba zviždati, neka zviždi!

Mario Gavranović
Mario Gavranović Foto: www.hnkrijeka

Mario Gavranović već je 2. minuti utakmice protiv Cibalije osujetio moguće provokacije s tribina, njegovim pogotkom Rijeka je započela utakmicu koja je ostala upisana rekordna (7:0) otkada se igra nogomet na Rujevici.

Gavranović je igrao standardno dobro, u zadnjem razdoblju održava visoku razinu forme i što je najvažnije za svakog napadača, redovito trese mreže.

Sve bi bilo lijepo za zadnjega dana prijelaznog roka nije u službenom automobilu osvanuo na Maksimiru, gdje je dogovorio suradnju s Dinamom.

Nije Gavranoviću bilo drago slušati zvižduke sa sjeverne tribine, dok je izlazio s terena u 58. minuti odjekivalo je pogrdno prozivanje Zdravka Mamića.

Sa središnje tribine istodobno je odjekivao pljesak podrške, nisu navijači Rijeke prvi put podijeljeni u tretmanu nekog igrača.

Dok je odlazio u svlačionicu o tome je Gavranoviću dosta toga mogao reći Danko Matrljan, pomoćnika Matjaža Keka za igračkih dana dio navijača Rijeke jednostavno nije dovoljno cijenio:

- Ne zamaram se time, ako netko misli da treba zviždati, neka zviždi! Ako misli da treba aplaudirati, neka tako bude. Meni je važno da sam izašao s travnjaka sa spoznajom da sam dao sve za klub koji me plaća. Ne znam zbog čega su zvižduci, ja sam rekao sve što sam imao tako da me sve ostalo ne zanima i koncentriran sam samo na utakmice. To možda neke druge ljude zanima, mene ne. Ugovor s Rijekom? Nemam neke nove informacije na tu temu, kazao je Gavranović za SN.

Gavranović u siječnju odlazi u Dinamo za dvostruko veću plaću, do tada će plaću u Rijeci zarađivati predano u svakoj utakmici.

A dio navijača Rijeke neće mu oprostiti što odlazi u Dinamo ni da postigne odlučujući pogodak u 14. kolu, kada Rijeka igra protiv Dinama u Maksimiru.   

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.