Marin Brbić prema običaju o urotama, Zoran Mamić smatra da Dinamo više neće ispustiti prvo mjesto

Subota, 05. prosinca 2015. 20:22 Napisao/la  SC

 Suci utakmice prijavili su sportskog direktora Hajduka Gorana Vučevića zbog vrijeđanja nakon utakmice: Sram vas bilo, stidite se,  ovo vaše suđenje je dno dna!

Dinamo je golom Soudanija u 94. minuti na Maksimiru pobijedio Hajduk rezultatom 2:1. Jasno, za čelnike Hajduka poraz je posljedica urote:

- Kvaliteta utakmice je bila dobra, ali moram reći ono što mi je na srcu. Mislim da sudac Vučemilović nije odradio dobru utakmicu. Šest kartona na našoj strani nije realno. Molio bih da se obrati pozornost na detalje koji su utjecali na utakmicu. Nema smisla da se žalimo pismeno, u hrvatskom nogometu to nema smisla jer na te žalbe nitko ne odgovora. No, nije fer, suđenje jednostavno nije bilo fer. Ovo je sport i pitam se imali smisla. Sudac je perfidno navlačio za Dinamo cijelu utakmicu, kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić za Index.

- Zadovoljan sam s pobjedom bodovima i utakmicom. Ne bih komentirao izjave predsjednika Hajduka, ni suđenje, nisam o tome razmisljao. To je tako, to je njihov stil. Veseli me da se igrački Hajduk diže, to znači da i Dinamo mora biti još bolji. Igrali smo kako se ne igra derbi - bez faulova. Iako smo imali puno poteškoća u igri do kraja smo htjeli pobjedu i došli smo do nje u zadnjim sekundama. Hajduk je bio jako dobar, na trenutke i dominantan, ali na kraju se ipak nama vratilo. Sretan sam što smo se vratili na prvo mjesto i želim vjerovati da ćemo tu i ostati, rekao je trener Dinama Zdravko Mamić.

Za razliku od predsjednika, trener Hajduka govorio je samo u nogometu:

Teško je odmah još vruć nešto reći, ali nije nam ovo trebalo, pružili smo sve, izbacili zadnji atom snage, ali nismo imali sreće. Žao mi je mojih igrača, mislim da su dali sve od sebe. Igrali smo jednu kvalitetnu utakmicu, šteta što nismo nagrađeni za to. Što reći, nogomet je ponekad surov. Sve u svemu, mislim da navijači mogu biti zadovoljni. Bio je ovo jedan pravi derbi, rekao je Burić.

Inače, suci utakmice prijavili su sportskog direktora Hajduka Gorana Vučevića zbog vrijeđanja nakon utakmice: Sram vas bilo, stidite se,  ovo vaše suđenje je dno dna!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.