Marijo Tot: Da ste me prije par kola pitali tko je favorit bez dvojbe izjavio bih da je to Rijeka

Petak, 17. ožujka 2017. 19:10 Napisao/la  SC

Danas više nisam siguran u to. Dinamo se diže dok Riječani ne briljiraju pa će biti neizvjesno do kraja, smatra trener Istre 1961


Nogometaši Dinama u nedjelju gostuju u Puli, na klupi Istre 1961 sjedi Marijo Tot  koji je radio u Dinamu:

- Ma kakav popust, ima isključivo dodatnog motiva da im se suprotstavimo što konkretnije i zagorčamo život. Normalno da porivi nisu osvetnički, nema razloga za to, ali je poznato da najveći protivnici iniciraju i najveću inspiraciju. Mi nemamo što  izgubiti, a oni moraju dobiti. Dinamo je u ovom susretu apsolutni favorit, a mi ćemo pokušati odigrati dobro i sigurno se nećemo predati bez borbe. Našim igračima bit će to dobar ulog u budućnost, velika utakmica pred, nadam se, ispunjenim tribinama. Vjerujem da smo dobrom igrom i pobjedom u Vinkovcima dodatno zainteresirali naše navijače, kaže Tot.

Inače, Tot je svojedobno bio u stručnom stožeru trenera Rijeke Roberta Rubčića, koji je danas šef nogometne škole Istre 1961.

Bivši trener Dinama i Rijeke iz pulske perspektive ovako vidi rasplet borbe  za titulu prvaka:

- Da ste me prije par kola pitali tko je favorit za osvajanje naslova prvaka, tada bih bez dvojbe izjavio da je to Rijeka, ali danas više nisam siguran u to. Dinamo se diže dok Riječani ne briljiraju pa će biti neizvjesno do kraja, smatra Tot.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.