MARIJO TOT KAŽE

Ako Rijeka pobjedi Dinamo na Rujevici, osvojit će titulu

Nedjelja, 02. travnja 2017. 18:08 Napisao/la  Ivan Jelić

Došao sam sa jasnim ciljem da Istra 1961 na kraju sezone bude na petom, a ne osmom mjestu, poručuje Tot

Istra 1961 pobijedila (1:0) je Split autogolom u 92. minuti slabe utakmice u Parku mladeži:

- Odigrali smo slabo prvih 45 minuta, nismo mogli nikako probiti  po bokovima obranu gostiju. U nastavku smo u tome uspjevali, stvorili smo neke prilike, posebice su neprecizni bili Ugrina i Jakić. Udarac glavom Jakića vratar gostiju Iveša je na čudan način obranio dok je Ugrina u dva, tri navrata bio u prilici da zatrese mrežu gostiju. Što je promašio? Pitajte Lewandoskog gdje bi on zabio gol u takvoj situaciji?! Na kraju smo naivno primili gol nakon niza povezanih pogrešaka. Znali smo što nas čeka prije početka proljetnog dijela, kazao je trener Splita Bruno Akrapović.

Trener gostiju Marijo Tot bio je dakako puno zadovoljni, gotovo u misionarskom maniru ponudio je svoje viđenje utakmice:

- Skromno i ponizno došli smo u Split sa željom da pobijedimo, jer domaćini su odlična momčad što pokazuju njihovi rezultati u proljetnom dijelu sezone. Nitko ovdje, bez obzira na situaciju u klubu, ne može sa sigurnošću računati na sva tri boda. Mi smo zasluženo uz puno sreće stiglo do tri nova boda. Došao sam sa jasnim ciljem da Istra 1961 na kraju sezone bude na petom, a ne osmom mjestu. Preskočili smo ovom pobjedom Slaven Belupo i vjerujem da ćemo na kraju ostvariti zacrtani cilj, kazao je Tot.

Bili ste trener Rijeke i Dinama, tko će na kraju osvojiti titulu prvaka?

- Uz uvjet da Rijeka pobijedi Cibaliju u Vinkovcima, te u narednom kolu Dinamo na Rujevici, Rijeku nitko neće zaustaviti na putu osvajanja prve povijesne titule prvaka, zaključio je Tot.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.