PRVA HNL

Matjaž Kek: Ovo nije Rijeka kakvu želimo!

Petak, 04. svibnja 2018. 21:38 Napisao/la  SC

Ja sam krivac, jer nekima stalno dajem priliku, kaže Kek

Matjaž Kek
Matjaž Kek Foto: www.hnkrijeka.hr

Matjaž Kek u Kranjčevićevoj je proslavio jubilej, Rijeka je doživjela deseti poraz ove sezone.

 Utakmici protiv Lokomotive prema sadržaju nije bila  drugačija od ostalih utakmica Rijeke u zadnjem razdoblju.

Bitna je razlika da je u zadnjim utakmicama u momčadi Rijeke uvijek iskočio neki pojedinac koji bi pogotkom sakrio slabosti.

Ovog puta nisu se mogle sakriti slabosti.

- Kad se gol suparnika počne ozbiljno ugrožavati od 75. minute, onda se ne zaslužuje ništa više od poraza. Ovo je bilo loše i nedostojno dresa našeg kluba. Opet smo primili naivan gol iz prekida, a prije utakmice smo neprestano upozoravali igrače i crtali im te situacije. Očigledno je da neki naši igrači misle da su ne znam što. Od pedeset lopti na sredini terena, barem trideset smo dali igračima Lokomotive ravno u noge. Ne znam tko mojim igračima puni glave, ali ja sam najviše kriv jer im dajem priliku iz kola u kolo. Prije nego što opet počnemo razmišljati o naslovu prvaka, mi moramo otkloniti sve svoje probleme. Ovo nije Rijeka kakvu želimo. Ponavljam, ja sam krivac, jer nekima stalno dajem priliku. No, imamo predsjednika kluba i dva sportska direktora. Neka oni to pokušaju riješiti. Nakon ovog danas nema se što komentirati. Nakon svih rotacija, Kvržić je jedini koji je došao u situaciju da je pogledao prema golu. Moramo vidjeti što dalje jer ovo u nekim trenucima kao da nema smisla, rekao je Matjaž Kek

Marin Leovac bio najavljen u početnom sastavu, ali je otpao u zadnji trenutak zbog problema s aduktorom.

- Umjesto njega na teren je morao Momčilo Raspopović. U utakmicu je ušao nezagrijan, a bio je naš najbolji igrač. To dovoljno govori o ostalima, zaključio je Kek.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.