Lokomotiva igra napadački nogomet efikasnije od Rijeke, ali istodobno prima puno golova

Četvrtak, 14. travnja 2016. 20:29 Napisao/la  SC

Momčad Lokomotiva postignula (51) je jedan pogodak više od Rijeke i druga je prema efikasnosti iza Dinama


Mirko Marić bio je strijelac pogotka za vodstvo Lokomotive protiv Slavena Belupa:

- Protiv Slaven Belupa možda i nismo odiigrali najbolje što znamo, ali je najbitnije da smo pobjedili i osvojili tri važna boda. Pokazali smo da zrelo i mudro znamo igrati na rezultat. Naravno da sam sretan zbog pogotka, nadam se da mi neće biti zadnji ove sezone!. Slijedi nam jedan od najtežih suparnika. Očekujem tvrdu utakmicu protiv Rijeke, svi smo svjesni koliko jaka i opasna je Rijeka, ali mi smo u dobroj formi, nikoga se ne bojimo i sigurno ih možemo pobjediti, kaže Marić uoči subotnje (15) utakmice u Kranjčevićevoj.

Koliko Lokomotiva igra specifičan nogomet ukazuje go-razlika (51:43). Momčad Lokomotiva postignula (51) je jedan pogodak više od Rijeke i druga je prema efikasnosti iza Dinama. S druge stane primila je čak 43 pogotka, samo su Zagreb (54) i Istra (48) primili više.

Dakle, Lokomotiva pod stručnim pokroviteljstvom Dinama igra nogomet bez kalkulacija, što bi riječkoj momčadi trebalo odgovarati.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.