Ljubo Pavasović Visković reagirao na objavu Zorana Prodanovića Prlje

Utorak, 25. travnja 2023. 11:19 Napisao/la  SC
Ljubo Pavasović Visković
Ljubo Pavasović Visković

Ljubo Pavasović Visković, poznati odvjetnik i bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka, pridružio se na društvenim mrežama lavini komentara na objavu Zorana Prodanovića Prlje nakon poraza juniora Hajduka (0:5) u finalu Lige prvaka.

- Dakle, pretjerujem, radikalan sam, opsjednut sam Hajdukom, ali onog dana kada bilo kojem Zg ili Ri djetetu poželim išta loše, kada mi njihove suze budu ugodne (sa izuzetkom domaćih izdajnike tipa Mate Baturina - naravno isključivo u nogometnom smislu) poslat ću samog sebe u pi**u materinu, uzeti uputnicu i zatvoriti se u Vrapče na barem 5 godina. I zato gospodine Prodanović, pridružite se onima koji su na Vratima Jadrana prošli petak čekali sa šipkama i daskama St auta na putu za Ženevu, nakon toga kod doktora opće prakse, uputnica i odite tamo gdje vam je mjesto. Juniorima vašeg kluba želim sve najbolje, seniorima u sportskom smislu sve najgore, Vama da nastavite na psihijatriji stvarati sjajnu muziku. S poštovanjem, Vaš obožavatelj Lj. Pavasović, stoji u objavi na društvenim mrežama.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.