Kvalifikacije za SP: Balaj pogotkom u 89. minuti u utorak presudio Ristovskom i Zuti

Utorak, 06. rujna 2016. 16:38 Napisao/la  SC

Kvalifikacije za SP: Albanija - Makedonija 2:1. U utorak nastavljena utakmica prekinuta u ponedjeljak u 77. minuti


Bekim Balaj donio je pobjedu reprezentaciji Albanije u nastavku kvalifikacijske utakmice protiv Makedonije odigrane u utorak u Skadru.

Bivši napadač Rijeke odlučujući pogodak postigao je u 89. minuti utakmice, koja je u ponedjeljak zbog velikog nevremena prekinuta u 77. minuti kod rezultata 1:1.

Pravilo da se prekinute utakmice registriraju postojećim rezultatom ako se odigra dvije trećine vremena nije uvaženo. Odlučeno je da se preostalih 13 minuta odigra u utorak.

Makedonija je u ponedjeljak povela preko Sadikua u 9. minuti, Albanci su izjednačili preko Alioskog u 51. minuti.

Za 2:1 u utorak je zabio Balaj, koji je u ponedjeljak u igru ušao u 60. minuti.

Balaj je u nastavku utakmice presudio bivšim suigračima iz Rijeke, Leonardu Zuti i Stefanu Ristovskom, koji su u dva dana igrali cijelu utakmicu za Makedoniju.

Odiese Roshi, također bivši igrač Rijeke, u ponedjeljak je odigrao točno deset minuta za Albaniju prije nego što je utakmice prekinuta.

U utorak je odigrao preostalih petnaestak minuta i proslavio pobjedu...

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.