KRUNOSLAV RENDULIĆ Čvrsto ćemo se postaviti, trebaju nam bodovi, a ne umiranje u ljepoti

Subota, 10. studenog 2018. 10:49 Napisao/la  SC

Energija je jako bitna i samim tim Bišćan je već puno toga napravio. Kadar je ostao isti, nema tu nekih promjena, ali očito je došlo do zasićenja između igrača i bivšeg trenera, kaže trener Istre 1961

Krunoslav Rendulić
Krunoslav Rendulić

Krunoslav Rendulić u nedjelju debitira u Puli, novi trener Istre u prvoj domaćoj utakmici igra protiv Rijeke koju također vodi nosi trener:

- Ne može se zanemariti činjenica da je za Bišćanom četrdesetak utakmica na klupi Olimpije, što nije zanemariva brojka. Prošle je sezone s njom, pored jednog Maribora, osvojio duplu krunu u Sloveniji, a pritom je imao puno problema na putu do tog uspjeha. Nije to bila mirna plovidba što se tiče odnosa u klubu, sve je izdržao i sigurno da zaslužuje respekt. Energija je jako bitna i samim tim Bišćan je već puno toga napravio. Kadar je ostao isti, nema tu nekih promjena, ali očito je došlo do zasićenja između igrača i bivšeg trenera te je doveden novi, koji je promijenio način razmišljanja i kompletnu sliku momčadi, kaže Rendulić za Glas Istre.

Trener Istre gledao je utakmicu izemđu Rijeke i Rudeša (5:1):

- Realno, ta je utakmica trebala završiti s 12:1. Gledao sam je uživo i prosto je nemoguće što su sve domaći igrači na njoj promašili. Uz sav respekt Rudešu, gostujuća se momčad nije pokazala u najboljem izdanju, dok je na drugoj strani Rijeka odigrala odličnu utakmicu. Probudio se Heber, ali nije on jedini kojeg bi se trebalo izdvojiti. Stvarno je puno igrača u riječkim redovima koji se po dobrom mogu spomenuti, Rijeka je zahtjevan protivnik, jedan od najzahtjevnijih u Prvoj HNL i sigurno da nas očekuje jako teška utakmica. No, isto tako ne trebam posebno naglašavati što ona znači za naš klub. Riječ je o derbiju, a u njemu je sve moguće, imat ćemo svoje šanse te je na nama da ih probamo iskoristiti. Rijeka ima kvalitetu, to nam je definitivno jasno, no mi ćemo se postaviti čvrsto i probati je iznenaditi. Trebaju nam bodovi, a ne umiranje u ljepoti. Da se može spojiti jedno i drugo bilo bi to odlično, dok ovako moramo samo razmišljati kako ćemo početi skupljati nasušno potrebne bodove, zaključuje Rendulić.

Standings provided by Sofascore