Kreće egzodus: Iz Istre 1961 odlazi najbolji napadač, igrači primamljivi inozemnim kupcima

Nedjelja, 10. siječnja 2016. 15:12 Napisao/la  SC

U kontekstu skorih odlazaka spominju se Zolotić i Heister, za njih ponude postoje, a nedvojbeno je prisutna i njihova želja za odlaskom iz kluba koji se pod novim američkim vodstvom ne provodi baš najbolje.

I dalje su otvorena izlazna vrata na stadionu Alda Drosine. U Puli su se igrači tek okupili kako bi započeli pripreme za drugi dio sezone, a neki igrači već su ili otišli iz kluba, ili su najavili odlaske. Zasad je sigurno da će najefikasniji napadač Istre 1961 Stefan Nikolić otići u Tursku. I to na način da će se odreći svih potraživanja prema klubu uz to što će osobno dati 30 tisuća eura kako bi dobio papire.

U nepoznatom smjeru otišao je Filip Kasalica kojeg nema na treninzima, a kako stvari stoje - neće ga ondje više ni biti. Zanimljivo je, iako je Istra momčad iz donjeg doma hrvatskog prvenstva za njene igrače ne manjka ponuda i interesa inozemnih klubova.

U kontekstu skorih odlazaka spominju se Zolotić i Heister, za njih ponude postoje, a nedvojbeno je prisutna i njihova želja za odlaskom iz kluba koji se, blago rečeno, pod novim američkim vodstvom ne provodi baš najbolje.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.