KOMISIJA NOGOMETNIH SUDACA

Utakmica u Osijeku igrana u regularnim uvjetima

Ponedjeljak, 14. prosinca 2015. 16:00 Napisao/la  SC

 Imam potpuno povjerenje u svaku stručnu organizaciju, kaže Davor Šuker


Utakmica između Osijeka i Dinama (0:1) odigrana je po gustoj magli, koja je toliko smanjila vidljivost da su uvjeti bili na rubu regularnosti. Nakon salvi optužbi predsjednik HNS-a Davor Šuker zatražio je hitno očitovanje Komisije nogometnih sudaca, koja je naglasila da je sudac Mario Zebec postupio u skladu s Pravilima nogometne igre koja nalažu da se utakmica zbog magle može prekinuti u slučaju da se s centra igrališta ne vide vrata, što u Osijeku nije bio slučaj:

- Imam potpuno povjerenje u svaku stručnu organizaciju u Savezu da svoj posao radi u skladu sa statutom Saveza, pravilnicima i propisima. Žao nam je zbog navijača na stadionu i gledatelja na televiziji, ali ne možemo utjecati na višu silu, kaže Šuker.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.