MATJAŽ KEK TVRDI

Igračima svaka čast, ali moramo biti hrabriji

Nedjelja, 05. svibnja 2013. 21:23 Napisao  I. V.

- Mislim da je rezultat realan, znali smo kakva nas utakmica čeka, kaže trener Rijeke

Matjaž Kek nema razloga za nezadovoljsvo, Rijeka prema prikazanom mora biti zadovoljna bodom nakon utakmice protiv objektivno bolje momčadi kakva je Dinamo:

- Mislim da je rezultat realan, znali smo kakva nas utakmica čeka. Dinamo je momčad protiv koje moraš pokazati hrabrosti, kvalitete i moći ako želiš ostvariti pozitivan rezultat. Moram naglasiti da je onakav dekor na tribinama nešto što daje poseban ugođaj utakmicama i veliko hvala navijačima na podršci. Igračima svaka čast, ali moramo biti još hrabriji. Sve naše misli već su usmjerene prema Učki, za nekoliko dana čeka nas već idući derbi protiv Istre. Tako je to u završnici prvenstva, kaže Kek

Krunoslav Jurčić u posljednje vrijeme obilazi hrvatske stadione kao na studijskom putovanju, Dinamo je odavno postao prvak i preostaje mu igrati utakmice u kojima mora sačuvati mrežu i čuvati ugled. Tako je i Dinamo i izgledao tijekom utakmice protiv Rijeke:
 
- Moram na početku istaknuti ambijent u kakvom svaki igrač nastoji pružiti više. Mislim da je utakmica bila dobra, dao Bog da ovakvih bude što više. Zadovoljan sam kako smo stajali na terenu, kontrolirali smo utakmicu,  rekao bih da smo igrali "dinamovski". Nisam zadovoljan s dvjema stvarima. Stalno nam se ponavlja da ulazimo u prilike i poluprilike koje ne uspjevamo realizirati, pa onda uđemo u probleme. I drugo, stalno nas prati da igramo kao da na svakom terenu moramo pobijediti i ako ne uspijemo, u završnici se raspadnemo. Ja bih radije da neke utakmice završe nula - nula pa da do kraja utakmice držimo raspored, kazao je Jurčić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.