JOŠKO JELIČIĆ

Igrači trpe zbog smjene predsjednika

Ponedjeljak, 23. travnja 2018. 21:19 Napisao/la  SC

Igrači navodno napadnuti zbog podrške Ivanu Kosu

Joško Jeličić
Joško Jeličić

Joško Jeličić u HTV emisiji Stadion ovako je prokomentirao derbi između Hajduka i Dinama (1:2).

- Davno sam čestitao Dinamu na naslovu. Ovo je velika stvar, pogotovo za Nikolu Jurčevića kojeg su smjenjivali nakon poraza od Osijeka. Sad ima šansu na miru složiti respektabilnu momčad za Europu. Dinamo je izgledao lošije nego na utakmici u Maksimiru kad je Hajduk slavio. Oba su trenera imala jasnu ideju kako do rezultata, zato smo i vidjeli tako otvorenu utakmicu. Dinamo se jako potrošio protiv Osijeka, ima dosta problema s ozljedama i logično je bilo da Plavi u prvih 20 minuta krenu agresivnije i pokušaju zabiti. I to im je uspjelo. Hajduk? Željko Kopić nije odstupio od svoje filozofije, momčad mu ima glavu i rep, vidi se njegova ideja i sustav i to me veseli. Hajduk je sam sebe destabilizirao. Imali su igru, imali su viziju, Kopić ih vodi odlično, a onda igrači trpe zbog situacije s predsjednikom. Igrači nakon utakmice pišu komentare po društvenim mrežama o smjeni Kosa, a nikakve vizije za budućnost nema. Kos je sad bivši, kraj je sezone, Kopić pojma nema s kakvom će momčadi raspolagati u idućoj sezoni i tko će biti na čelu kluba. Nikakve sportske strukture u Hajduku nema, kazao je Jeličić.

Komentator HTV-a aludirao je na tezu da je napad na petoricu igrača Hajduka motiviran njihovom podrškom bivšem predsjedniku Ivanu Kosu.

Said i Futacs na društvenim mrežama su napisali da je Kosova smjena pogreška.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.