Josip Radošević vraća se na Poljud, počinje šampionska misija Hajduka

Utorak, 30. svibnja 2017. 19:48 Napisao/la  SC

Radošević je jedan od rijetkih slobodnih igrača i Hajduk je iskoristio priliku vratiti ga na Poljud.

Obistinila se najava kako Hajduk pokušava pojačati momčad svojim bivšim igračima, a prvi koji je dogovorio sve detalje je Josip Radošević.

Sportski direktor Mario Branco sastao se s Radoševićem i dogovorio sve detalje, a službena objava ugovora bit će upriličena nakon zadnje utakmice sezone koju Red Bull Salzburg igra u četvrtak kada prestaje njegova ugovorna obaveza.

Česte kritike na račun sportskog direktora da ima previše stranaca u momčadi, Branco pokušava riješiti angažmanom domaćih igrača.

No, činjenica je da na tržištu baš i nema previše kvalitetnih domaćih igrača.

Radošević je jedan od rijetkih slobodnih i Hajduk je iskoristio priliku vratiti ga na Poljud čime postaje jasno da su i najave o odlascima Brazilca Jeffersona prilično istinite.

Radošević bi tako trebao postati druga prinova u redovima Hajduka, prije njega je ugovor potpisao igrač Zagreba Šehić, a do kraja prijelaznog roka računa se da bi Branco trebao dovesti još najmanje tri igrača.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.