Joan Carrillo: U zadnje vrijeme priča se o Hajduku kao o momčadi, to je taj veliki pomak

Nedjelja, 23. srpnja 2017. 14:17 Napisao/la  Ivan Jelić

Večerašnja utakmica u Zaprešiću zanimljiva je u kontekstu predviđanja da će Hajduk ove sezone biti dostojan konkurent Rijeci i Dinamu

Hajduk večeras (19) igra protiv Intera u Zaprešiću, splitska momčad sezonu je počela nastupima koji bude optimizam.

Utakmica u Zaprešiću zanimljiva je u kontekstu predviđanja da će Hajduk ove sezone biti dostojan konkurent Rijeci i Dinamu:

- Definitivno možemo napredovati, imamo sve predispozicije. To mi ulijeva povjerenje i nadu da bi mogli napredovati. Svaki dan je najveći pomak što su igrači sve više uvjereni u sebe. Kuže igru, kako ćemo se braniti, a kako napadati. Puno puta moramo specifično pričati o određenom igraču, a u zadnje vrijeme priča se o Hajduku kao o momčadi. To je taj veliki pomak, ako tako nastavimo  Kad se pobijedi lakše se rekuperati. Protiv Intera trebamo svježe igrače, oni će krenuti žestoko. Inter je ekipa koja radi jako dobre tranzicije, strateški su opasni. Neke ću igrače zasigurno odmoriti, jako nam je bitna utakmica, potrebni su nam svježi igrači, kaže trener Joan Carrillo.

Hajduk  opet mora igrati pred praznim tribinama, ovog puta protiv protiv Brondbyja:

- To je nešto o čemu ne želim pričati jer ne mogu ništa napraviti. Jedno ću reći, u Dugopolju je bilo jako lijepo, publika nam je dala vjetar u leđa. Budući se ovo dogodilo, moramo se adaptirati, pripremiti utakmicu što je najbolje moguće, zaključuje Carrillo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.