Joan Carrillo i Mario Branco produžili ugovore, Ivan Kos očekuje stabilizaciju

Četvrtak, 25. svibnja 2017. 13:16 Napisao/la  SC

Prošlih se mjeseci raspravljalo oko njihovog ostanka, no splitski Hajduk i u iduću sezonu ulazi s istom strukom.

Trener Hajduka Joan Carrillo, te sportski direktor Mario Branco produžili su ugovor s Hajdukom na još jednu sezonu.

Prošlih se mjeseci raspravljalo oko njihovog ostanka, no „bili“ i u iduću sezonu ulaze s istom strukom.

U prošlim mjesecima sportski direktor Branco navodio je kao uvjet produženja ugovora osvajanje trećeg mjesta u prvenstvu, što je momčadi pošlo za rukom, te je Branco stavio potpis na ugovor za još jednu sezonu.

Trener Carrillo uspio je izbalansirati momčad, te se pokazalo da Hajduk u zadnjih deset kola igra jako dobro.

Na uzajamno zadovoljstvo ugovor je produžen za iduću sezonu.

- Prošla godina bila je na početku malo turbulentna, ova neće biti takva i očekujem da nam ovi potpisi ugovora donesu više stabilnosti i napretka, rekao je Ivan Kos.

Sportski direktor Mario Branco prisjetio se kako je sve skupa izgledalo prije godinu dana.

- Prije godinu dana bili smo u Bijelom salonu, i da ste se tada kladili koliko ću dugo ostati, vjerojatno bi se kladili na mjesec, dva, tri, da sigurno neću biti danas ovdje. Ali tu sam, i ostajem još godinu dana. Hvala predsjedniku na povjerenju, hvala Joanu na povjerenju da možemo raditi skupa. Upoznali ste me i vi, i navijači, sada sam u boljoj poziciji da klub napravim još kompetitivnijim, da nam očekivanja budu malo viša. Limiti i teškoće su još uvijek ovdje, ali radimo na stabilnosti kluba. Isti predsjednik, isti sportski direktor, isti trener, sve to donosi stabilnost. Nisam ni utopista ni idealista, znam da vrijeme kupujem rezultatom. Želimo se boriti do kraja, ili do kad to bude moguće u svakom natjecanju. Lani smo u EL ostali na zadnjem kaznenom udarcu, ove godine ga želimo zabiti. Želimo proći u kupu do kraja, želimo i u ligi biti kompetitivni do kraja. Sve u svemu, hvala predsjedniku, sve dok sjedim ovdje, to je zbog njega. Potpisujem na godinu dana i ako nekome ne budem odgovarao, otići ću sutra, bez ikakvih pitanja i financijskih potraživanja, izjavio je Branco.

Sretan je bio i trener Joan Carrillo.

- Ovo je za mene veliki dan, ovdje su ljudi koji su vjerovali u moj rad, i želim im zahvaliti što su mi u svakom momentu dali povjerenje i otvorene ruke, te da su stali iza mene kao trenera i mene kao osobe. Za mene je to jako važno, sretan sam i želim im zahvaliti jer je u ovom poslu povjerenje najvažnije. Hvala i mojim igračima, oni su jednako zaslužni za ovo, napravili su sjajan posao, adaptirali su se u svim situacijama. Ne želim govoriti o prošlosti, imamo još jednu važnu utakmicu, trebamo raditi dalje da bi momčad bila kompetitivnija i snažnija, na radost naših navijača, izjavio je Carrillo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.