JADRANSKI DERBI Ante Erceg: Rijeka nam nikako ne odgovara prema stilu igre

Četvrtak, 30. studenog 2017. 11:14 Napisao/la  I. J.

Dosta puta nam se događalo da psihološki padnemo nakon primljenog pogotka, ali ovoga puta smo nakon toga postigli još dva, kaže Erceg nakon pobjede protiv Osijeka

Ante Erceg (Hajduk)
Ante Erceg (Hajduk)


Ante Erceg bio je jedna od najboljih igrača Hajduka u pobjedi (3:1) protiv Osijeka u četvrtfinalu Kupa. Hajduka je igrao pragmatičan nogomet, pa je Osijek  ostavio bolji dojam:

- Znali smo da Osijeku ne odgovara kad ekipa stane iza pa igra na kontre i polukontre. Tako smo i postigli zgoditak. Osijek je pokazao da je dobra ekipa, fizički su jaki. Mi smo ponosni što smo ih jedini pobijedili na njihovom terenu, znali smo da će nas oni doma pokušati stisnuti, ali oduprli smo se dobro. Dosta puta nam se događalo da psihološki padnemo nakon primljenog pogotka, ali ovoga puta smo nakon toga postigli još dva. Pao nam je kamen sa srca. Borili smo se svih 90 minuta, kaže Erceg.

Momačd Hajduka u subotu igra na Rujevici, igra se Jadranski derbi.

- Rijeka nam nikako ne odgovara po stilu igre, ali trener Kopić je više puta igrao protiv njih i sigurno ćemo se svi zajedno pripremiti da im se odupremo kako treba i dođemo do tri boda, kaže Erceg koji smatra da se u ovom dijelu sezone najviše osjećaju posljedice europskih nastupa:

- Protiv Evertona smo bili u najboljem stanju, a poslije kao da je došlo do zasićenja, zamora. Ljetne pripreme su bile podređene non-stop ritmu koji nas je čekao, nakon toga smo kiksali nekoliko puta, osjeća se zamor. Ali ne samo kod nas, kiksali su Osijek i Rijeka također, smatra Erceg.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.