Ivan Matić: Rijeka je protiv Dinama pokazala svoje vrijednosti, ali mi idemo po pobjedu

Petak, 28. veljače 2014. 14:07 Napisao/la  Ivan Jelić

- Nemamo što kriti, želimo osvojiti tri boda, kući se vratiti s pobjedom. Doduše, i jedan bod za nas bi bio uspjeh, rekao je trener nogometaša Splita

Pobjeda nad Zadrom vratila je malo optimizma u svlačionicu Splita uoči dvoboja s Rijekom na Kantridi nakon dvije, pomalo nesretno i nespretno izgubljene utakmice u ogledu s Hajdukom i Dinamom. Trener Ivan Matić, koji je na klupi "crvenih" debitirao pobjedom na Zadranima, za sraz s Riječanima ne može računati na ozlijeđene Vukovića, Ercega i Bellea, nedovoljno spremnog Vidovića  te Ibriksa koji ima tri žuta kartona.

- Na Kantridi očekujem našu dobru utakmicu i nastavak pozitivnog rezultatskog niza. Igrali smo mi dobro i protiv Hajduka i Dinama iako smo te utakmice izgubili na pomalo nesretan način, kazao je Ivan Matić koji je gledao ogled Rijeke i Dinama.

- Rijeka je nakon slabijeg otvaranja na startu proljetnog dijela sezone s dvije uzastopne, istina teško izborene pobjede pred svojim navijačima protiv Osijeka u Kupu i prvenstvu, u ogledu s Dinamom pokazala svoju vrijednost. Taj susret nam je pokazao kakav nas protivnik čeka. Svjesni smo važnosti sraza, no očekujemo pozitivan rezultat, rekao je Matić

- Nemamo što kriti, želimo osvojiti tri boda, kući se vratiti s pobjedom. Doduše, i jedan bod za nas bi bio uspjeh, rekao je Matić.

Rijeka je ostala bez najboljeg strijelca momčadi i HNL-a Leona Benka, u srijedu su imali težak dvoboj sa Dinamom.

- Benko nam je sigurno jedan problem manje, ima trener Matjaž Kek u svojim redovima igrača koji bi ga mogli na najbolji način zamijeniti. Vidjelo se to već na utakmici protiv Dinama. Vjerojatno će njihov trener sada mijenjati način igre. Za očekivati je da će se kod domaćina osjetiti umor od sraza s modrima. Najjača snaga Riječana je u veznom redu, Anas je odigrao protiv Dinama najbolju utakmicu od kako se vratio na Kantridu, tu su još Maleš, Jugović, Kramarić...

Rijeka ima i slabih strana...

- Dobro smo ih "snimili", pogledao sam snimke utakmica s Osijekom i Dinamom. Dakako da imaju slabih strana, ali ću na njih upozoriti moje igrače.

Vjerojatni sastav: Zagorac, Radotić, Križanac, Glumac, Rugašević, Dujmović,  Kvesić, Vojnović, Bagarić, Bilić, Glavina.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.