PRONAŠAO KLUB

Ivan Krstanović postao novi igrač Zadra

Ponedjeljak, 02. ožujka 2015. 20:32 Napisao/la  SC

Bivši napadač Rijeke potpisao do kraja sezone

Ivan Krstanović novi je igrač Zadra. Bivši napadač Rijeke odlučio je karijeru nastaviti u Zadru, potpisao je ugovor do kraja ove sezone nakon što smu propale sve inozemne kombinacije:

- Nekoliko je okolnosti utjecalo na ovakav rasplet. Mogao sam, naravno, biti u Rijeci do kraja ugovora, čekati, ali sam u jednom trenutku odlučio da je najbolje ići svojim putem. Dakle, kad smo se dogovorili oko razlaza u ponudi je bilo nekoliko inozemnih klubova, međutim, nisam ni jedan posao priveo do kraja, rekao je Krstanović na čiji dolazak je jako bitno utjecao Igor Štimac.

- Jest, naše je prijateljstvo i bez nogometa aktivno, a kad smo u jednoj prigodi razgovarali, krenula je zamisao da dođem u Zadar. Znam sve u kojem stanju je klub i novac mi u ovom trenutku nije u prvom planu, kaže Krstanović, koji je gledao utakmicu protiv Hajduka:

- Šteta, Hajduk je bio zreo za poraz. Ono što sam vidio na Poljudu, daje ohrabrenje. Štimac je sa svojim stožerom dobro sve posložio i ja sam optimist, dobro sam fizički pripremljen i mogu nastupiti odmah. Pred nama je dosta posla, nadam se da ćemo sve to znati obaviti na pravi način, zaključio je Krstanović.

Standings provided by Sofascore