Ivajlo Petev, trener Dinama: Konačno sam dobio pravu reakciju igrača, Sammir ima problema s leđima

Subota, 29. travnja 2017. 17:43 Napisao/la  SC

Bez obzira na imena igrača, glavno će mi biti kako rade na treninzima i njihovo ponašanje, kaže Petev


Ivajlo Petev dočekao je trenutak mira, trener Dinama nakon najuvjerljivije pobjede (6:0) u sezoni malo je odahnuo:

- Konačno sam dobio pravu reakciju svojih igrača, to me veseli. Htjeli smo pobjedu više nego posljednjih 15-ak dana, bila je ovo solidna utakmica u kojoj smo iskoristili dosta izglednih šansi. Moram biti zadovoljan nakon pobjede 6:0, ali moramo još puno raditi da se podignemo. Imamo 23 igrača i svatko je bio svoju prigodu. To je naš put, tako će biti i dalje. Bez obzira na imena igrača, glavno će mi biti kako rade na treninzima i njihovo ponašanje. Sammir je imao problema s leđima, kazao je Petev.

Dinamo zapravo nije izgledao toliko dobro koliko je loše izgledala Cibalia:

- Ne mogu reći da smo se nadali nečemu u ovoj utakmici tako da je ovo zaslužena pobjeda Dinama. Ostaje gorak okus zbog prvog dijela kada nismo bili pravi, nije bilo ni želje ni htijenja, ali u nastavku smo se ipak podigli. Neki juniori su imali gorko krštenje, taj naš lijevi bočni jako dobru utakmicu, to je dobitak za budućnost Cibalije. Neki su imali tri žuta kartona, a većina ovih igrača na klupi po dva. I nismo htjeli riskirati. Ali, želio sam bolji pristup, da moji igrači izađu i igraju nogomet, ali nažalost bilo je kako je bilo. Treba biti realan, Dinamo je puno bolji Preostaju sljedeće utakmice, prva je sa Splitom. Dok god ima nade borit ćemo se, četiri smo boda iza Splita i sve je moguće. Nada za ostanak postoji, vjerujemo da će nam i Slaven Belupo u nedjelju olakšati situaciju, rekao je trener Cibalije Mladen Bartolović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.