Ivajlo Petev: Mislim da je ovo najbolja partija Dinama ovoga proljeća, a bit će još bolje!

Subota, 01. travnja 2017. 21:39 Napisao/la  SC

Meni je to poražavajuće, igraju drugi i treći na ljestvici, a na tribinama samo 5000 ljudi, kaže Zoran Zekić


Dinamo je pobijedio (2:1) Osijek pogotkom Marka Leškovića u 84. minuti, modri su održali zaostatak za Rijekom uoči derbija 27. kola:

- Bila je ovo dobra utakmica, imali smo kontrolu 90 minuta i stvorili puno šansi, ali nismo bili dobri u realizaciji. Tu moram pohvaliti i njihovog golmana, siguran sam da će nam se negdje otvoriti. Čestitam momčadi, uzeli smo zasluženo tri boda. Mislim da je ovo najbolja partija Dinama ovoga proljeća. Ali, i da će još bolje partije stići u budućnosti. Kod gola Osijeka smo nepotrebno napravili prekršaj, pa loše reagirali kod ubačaja, ali to je nogomet, rekao je trener Dinama Ivajlo Petev.

- Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. Imali smo ideju i viziju kako se postaviti u Maksimiru, pa i to vodstvo. Dinamo je prvo poluvrijeme bio dominantan, imao puno dobrih šansi. Onda smo početkom nastavka dobili gol iz 'krumpira', sve se onda svelo na njihov posjed. Nismo imali više snage za izlazak u polukontre, ali smo mogli još jednom zabiti preko Mioča. Na kraju smo primili jako glup gol, pustili smo jedan centaršut, ostavili Leškovića samog i kako to biva, presudio nam je bivši igrač. Atmosfera? Meni je to poražavajuće, igraju drugi i treći na ljestvici, a na tribinama samo 5000 ljudi. Moramo svi skupa napravit sve da se ljudi vrate na stadion. Razumijem da neće gledati Osijek, ali neka onda neka dođu gledati Dinamo, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.