ISTRA 1961 - RIJEKA Oko 2000 navijača Rijeke očekuje se na tribinama pulskog stadiona

Subota, 22. travnja 2017. 08:17 Napisao/la  SC

Prodano je svih 1500 ulaznica koje je Rijeka dobila od domaćina, ali se na trbinama očekuje još barem nekoliko stotina navijača koji će ulaznice kupiti u slobodnoj prodaji

Nogometaši Rijeke večeras (19) u Puli igraju utakmicu u domaćem ambijentu, na tribinama Aldo Drosina očekuje se oko 2000 navijača Rijeke.

Prodano je svih 1500 ulaznica koje je Rijeka dobila od domaćina, ali se na trbinama očekuje još barem nekoliko stotina navijača koji će ulaznice kupiti u slobodnoj prodaji.

Navijači Rijeke koji će ulaznice kupiti u slobodnoj prodaji, neće moći na južnu tribinu koja je tradicionalno rezervirana za gostujuće navijače.

Iz HNK-a Rijeka preporučuju navijačima da kupe ulaznice za sektor H istočne tribine, koji se nalazi pored južne tribine. Drugi riječima, što dalje od sjeverne tribine gdje se nalaze Demoni, koji danas slave 25. godišnjicu.

Tristotinjak navijača Rijeke trebali bi u Pulu stići morskim putem u organizaciji KN Armada, ostali putuju uobičajenom cestovnom rutom uz policijsku pratnju na prilazima Puli.

Preporučeno  vrijeme dolaska navijača Rijeke na naplatne kućice je najkasnije 17:30 sati.

Pulska policija izdala je priopćenje o posebnom režimu prometovanja i ponašanja prije, tijekom i nakon utakmice.

Utakmica je dobila obilježje tzv. visokog rizika, što znači da će policija poduzimati rigorozne mjere zaštite  sigurnosti, reda i mira.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.