ISTRA 1961 - ŠIBENIK Andrej Panadić: Trebamo svima dokazati tko je prvoligaš, a tko drugoligaš!

Srijeda, 01. lipnja 2016. 14:46 Napisao/la  SC

Prije nedjeljne utakmice smo se svi bili složili da je 1:1 dobar rezultat, ali sada ipak ostaje žal jer smo vodili do samog kraja, kaže Panadić

Istra 1961 i Šibenik večeras (20.15) igraju uzvratnu utakmicu kvalifikacija za plasman u Prvu HNL, prva utakmica na Šubićevcu završila je rezultatom 1:1.

– Prije nedjeljne utakmice smo se svi bili složili da je 1:1 dobar rezultat, ali sada ipak ostaje žal jer smo vodili do samog kraja. Znamo koji rezultat nam odgovara u uzvratu, ali bi igranje na 0:0 bilo totalno pogrešno jer bi nas jedan zalutali gol mogao dovesti u velike probleme. Trebamo biti pametni i hrabri, jer individualno smo bolja ekipa, ali vidjelo se u Šibeniku što znači ekipa koja je nošena zajedništvom i navijačima. Mislim da će ovaj put publika biti naša prednost. Tako nešto treba našim igračima, podrška koja će ih vući prema ostanku u prvoj ligi, kaže trener Istre Andrej Panadić, koji u zadnjoj utakmici ima priliku ostvariti prvu pobjedu na klupi Istre.

– Ne želim pričati o problemima koje imamo i o igračima koji nedostaju. Svaki igrač koji će biti u kadru mora prijeći svoj limit i imati krv u očima od želje jer se ipak radi o sudbini svih u klubu. Ta utakmica je za nas meč lopta, trebamo igrati i dokazati ljudima i svima tko je prvoligaš, a tko drugoligaš. Šibenik u gostima ipak igra malo drugačije nego na domaćem terenu. Iako će u srijedu oni biti ti koji će trebati tražiti pogodak, smatram da će zaigrati malo opreznije i strpljivo čekati svoje šansu. Dobro znamo koje su njihove kvalitete i od kuda prijeti najveća opasnost, a to su prekidi. Zato si ne smijemo dozvoliti da im stvaramo takve prilike, već mi moramo diktirati igru i tempo. Uze sve to ćemo ipak morati igrati i uz određenu dozu opreza. Imam sastav koji će igrati i nemam dvojbi oko toga, ali neću izlaziti s imenima. Specifična je utakmica i mislim da je bolje da bude tako. Mi jednostavno moramo vjerovati da smo bolji, zaključio je Panadić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.