Istra 1961 nastavlja dovoditi pojačanja, Nermin Zolotić dolazi na posudbu iz Genta

Ponedjeljak, 10. kolovoza 2015. 09:55 Napisao/la  SC

Na listi želja je Filip Kasalica, povremeni crnogorski reprezentativac


Istra 1961 nastavlja dovoditi pojačanja. Prema neslužbenim informacijama ambiciozni pulski klub namjerava dovesti Nerima Zolotića, igrača aktualnog belgijskog prvaka Genta. Zolotić bi trebao doći na posudbu nakon što se nije izborio za mjesto standardnog prvotimca u belgijskom klubu, koji igra u skupini Europske lige. Inače, Zolotić je u Gent stigao prošle sezone iz sarajevskog Želježničara kao daroviti igrač kojega je belgijski klub platio 300.000 eura.

Istra 1961 potpuno se okrenula istočnom tržištu, gdje je cijena kvalitetnih igrača povoljnija. Na listi želja je Filip Kasalica, povremeni crnogorski reprezentativac, nekadašnji igrač Crvene zvezde koji igra u Južnoj Koreji.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.