Kupac se nije pojavio, igračima Istre današnja utakmica može samo podignuti cijene

Nedjelja, 19. studenog 2017. 10:09 Napisao  I. V.

Risto Mitrevski prvi je zatražio isplatu dugovanja ili ispisnicu što znači da je pronašao novi klub, njegovim će tragom uskoro krenuti svi igrači koji mogu pronaći novi klub

Erceg i Ivušić danas se sreću u različitim raspoloženjima
Erceg i Ivušić danas se sreću u različitim raspoloženjima


Nogometaši Istre 1961 danas od 18 sati na stadionu Aldo Drosina igraju protiv Hajduka.

U iole normalnijim vremenima gostovanje Hajduka s novim trenerom  bio bi povod za razgovore o nogometu, ali u Puli zadnjih mjeseci nogomet nije glavna tema kada se govori o Istri 1961.

Klub je zadnjih mjesec dana doslovno prepušten igračima i stručnom stožeru, većinski vlasnik najavio je prodaju dionica nakon što mjesecima nije podmirivao obveze.

Navodno su se pojavili ozbiljni kupci iz Austrije i Švicarske, prve opet navodno zastupa austrijski menadžer Eduard Brunner, koji redovito komunicira s novinarima i šalje neodređene poruke.

Nakon što je prošli petak određen kao dan do kojega će sve biti poznato, Brunner je sve odgodio do idućeg petka. Kaže da mu treba još vremena da bi s Michelom Gloverom dogovorio detalje.

Međutim, operativni direktor Darko Podnar smatra da austrijska ponuda više nije ozbiljna opcija, osoba koju je Glover zadužio za pregovore s potencijalnim kupcima kaže da se okreće Švicarcima.

Prema Podnarovim riječima, švicarska je ponuda manje izdašna, ali vjerodostojna. Što god to značilo...

Trener Istre Darko Raić Sudar izjavio je tijekom tjedna da Istra više neće postojati ako se do petka ne pojavi novi vlasnik koji će podmiriti dio obveza prema igračima.

Naglasio je Raić Sudar da nije problem utakmica protiv Hajduka, danas bi većina igrača Istre platila da mogu igrati.

 Međutim, do kraja prvoga dijela sezone treba odigrati još nekoliko utakmica, kako se približava zimska stanka najboljim igračima sve manje treba besplatno igrati za Istru.

 Zadnjih mjeseci igraju zbog vlastite promocije, Risto Mitrevski prvi je zatražio isplatu dugovanja ili ispisnicu što znači da je pronašao novi klub.
 
 Njegovim će tragom uskoro krenuti svi igrači koji mogu pronaći novi klub, ostali će igrati za Istru sve dok mogu spekulirati s cijenama usluga na tržištu rada.

Budući da utakmica protiv Hajduka može sam podignuti cijenu igračima, momčad Istre 1961 danas sigurno neće igrati sa zadrškom.



 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.