Istra 1961 demantirala da je raskinula ugovore s igračima koji su navijali za Dinamo

Srijeda, 07. rujna 2016. 18:09 Napisao/la  SC

Klub izražava razočaranje postupcima spomenutih igrača koji su prvenstvenu utakmicu protiv Dinama pratili s južne tribine namijenjenu gostujućim navijačima 


Medijske spekulacije da je Istra 1961 raskinula ugovore s dvojicom mladih igrača (Barišić i Marić) zbog toga što su tijekom utakmice protiv Dinama navijali za gostujuću momčad. Dvojica igrača Istre bili su na tribinama zajedno s gostujućim navijačima. Evo demantija:

Nogometni klub Istra 1961 u potpunosti opovrgava informaciju i odbacuje tvrdnje koje su se pojavile u pojedinim medijima kako je klub najavio jednostrani raskid ugovora s igračem Davidom Barišićem. Vodstvo kluba još nije donijelo nikakvu odluku o načinu kažnjavanja igrača Davida Barišića i Viktora Marića koja će biti donesena u skladu s internim klupskim pravilima.

Nogometni klub Istra 1961 izražava razočaranje postupcima spomenutih igrača koji su prvenstvenu utakmicu protiv Dinama pratili s južne tribine namijenjenu gostujućim navijačima i time, svojim ponašanjem, naštetili ne samo ugledu kluba već i ugledu suigrača, svoga grada i Istarske županije. Razočarani smo postupcima igrača u koje je klub uložio značajan iznos sredstava, ne samo kroz profesionalne obveze već i kroz njihov dugogodišnji razvoj.

NK Istra 1961 ograđuje se i od objave igrača na društvenim mrežama koje su dodatno digle tenzije, čime su oni još jednom iskazali veliku dozu nepoštovanja prema Klubu i samim navijačima.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.