PROMJENA U INTERU

Rajko Magić postao trener umjesto Borimira Perkovića

Utorak, 12. ožujka 2013. 18:14 Napisao/la  SC

Rajko Magić u klubu je donedavno bio sportski direktor, ali se povukao upravo zbog nesuglasica s trenerom Perkovićem

Porazi u 23. kolu MAXtv Prve lige bili su kobni za trenera Roya Ferenčinu u Slaven Belupu, ali i za Borimira Perkovića u Interu iz Zaprešića. Novi poraz momčadi Intera, ovoga puta na Kantridi, odveli su Diva iz predgrađa na posljednje mjesto na tablici i doveli ga u vrlo tešku poziciju u pokušaju očuvanja prvoligaškog statusa. 

Perković je trenersku ulogu u Zaprešiću preuzeo u završnici prošlogodišnjeg prvenstva kada je tri kola prije kraja naslijedio Iliju Lončarevića. U ovogodišnjem prvenstvu na 23 utakmice upisao je samo četiri pobjede i osam remija što nije bodovno bilo dovoljno za više od posljednjeg mjesta.

U preostalih 10 kola do kraja prvenstva momčad će pokušati uzdrmati i presložiti Rajko Magić koji je u klubu bio sve donedavno u ulozi sportskog direktora, ali se povukao upravo zbog nesuglasica s trenerom Perkovićem.

Od 12 klubova ovogodišnjeg prvenstva s istim trenerima od prvog kola ostaju samo četiri kluba: Hajduk (Mišo Krstičević), Istra 1961 (Igor Pamić), Lokomotiva (Tomislav Ivković) i Osijek (Stanko Mršić).

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.