Zdravko Mamić: Hajduk ima priliku, bojim se da će ove godine nekako ukrasti titulu Dinamu!

Utorak, 01. kolovoza 2023. 08:48 Napisao/la  SC

Ako se Dinamo nađe  u istom društvu sa Zvezdom, Hajduk neće biti prvak još 19 godina, rekao je Mamić za maxbet.rs 

Zdravko Mamić
Zdravko Mamić

Zdravko Mamić prokomentirao je za maxbet.rs budućnost Crvene zvezde nakon odluke prema kojoj je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oslobođen svih optužbi za zloupotrebu službenog položaja dok je bio djelatnik OFK Beograda

– Pratim europske koeficijente, vidim kakva se momčad Crvene zvezde napravila. Terzić mi je predstavio svoj plan, ne mogu vam sada prepričavati što mi je rekao, ali vidim da ima jasan plan, da radi prema tom planu, da ima ideju i viziju koja se ostvaruje. Videćemo jednu jaku Zvezdu, kazao je Mamić.

 O Dinamu je rekao sljedeće:

– Imao sam prekrasan period života u Dinamu, i dalje sam navijač. Ali bojim se da moj Dinamo neće doživjeti situaciju koja se smiješi Crvenoj zvezdi. Volio bih da budem loš prognozer, smatra Mamić.

Hajduk prijeti Dinamu isto kao što Partizan prijeti Crvenoj zvezdi:

– To je bila moja naredna misao. Hajduk je proslavio punoljetstvo bez titule prvaka, sada su ušli u 19. godinu. Ako Zvezda uđe u novu Ligu prvaka, siguran sam da će i Partizan proslaviti punoljetstvo bez titule prvaka. A ako Dinamo kojim slučajem bude prvak Hrvatske i nađe se u istom društvu sa Zvezdom, Hajduk neće biti prvak još 19 godina. Hajduk sada ima priliku, bojim se da će ove godine nekako ukrasti titulu Dinamu, poručio je Mamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.