DINAMO - RIJEKA Od ovog tjedna igrači Rijeke dobili dodatni motiv u borbi za naslov prvaka, u nedjelju imaju priliku pokazati da igraju bolji nogomet od Betisa!

Nedjelja, 25. veljače 2024. 10:05 Napisao  I. V.

Sergej Jakirović otvoreno se nada da više ništa u HNL-u neće biti isto nakon što je Dinamo eliminirao Betis

Od ovog tjedna igrači Rijeke dobili dodatni motiv u borbi za naslov prvaka, u nedjelju imaju priliku pokazati da igraju bolji nogomet od Betisa!
Foto: GNKDinamo

Nogometaši Rijeke u nedjelju (15) u Maksimiru igraju najtežu utakmicu do kraja sezone na gostovanjima, nakon utakmice protiv Dinama do kraja sezone više ne igraju ni jednu utakmicu na gostovanjima u kojoj nisu favoriti.

Nogometaši Rijeke imaju do kraja sezone priliku anulirati eventualni neuspjeh u utakmici 24. kola, ali nemaju više priliku popraviti eventualno loš dojam, utakmica 24. kola više će utjecati na stvaranje ozračja oko prvaka nego što će odlučiti tko će biti prvak.

Rijeka u Maksimiru stiže kao najuspješnija momčad u nastavku sezone, Dinamo igra protiv momčadi koja prema svim bitnim elementima ove godine igra najbolji nogomet u HNL-u.

Utakmica je dobila naglašenu natjecateljsku draž nakon što je Dinamo u četvrtak ugodno iznenadio eliminacijom Betisa, uoči utakmice protiv Rijeke momčad Dinama ostvarila je jedan od najvećih klupskih europskih uspjeha čime se odjednom prometnula u favorita.

Do uzvratne utakmice protiv Betisa u Konferencijskoj ligi, igrači Dinama pod vodstvom Sergeja Jakirovića tijekom cijele sezone izgledali su na terenima HNL-a kao da bezuspješno tragaju za slavnim klupskim vremenima.

Utakmica 24. kola posebno je zanimljiva u borbi za naslov prvaka zbog toga što u Dinamu utakmicu protiv Rijeke najavljuju kao prijelomnicu sezone, Jakirović se otvoreno nada da više ništa u HNL-u neće biti isto nakon što je Dinamo eliminirao Betis.

Od ovog tjedna igrači Rijeke dobili su dodatni motiv u borbi za naslov prvaka!

U zadnjoj utakmici na gostovanjima ove sezone protiv izravnog konkurenta za naslov prvaka imaju prilike pokazati da trenutačno igraju bolji nogomet od Betisa.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.