IGOR TUDOR BLIZU RIJEKE Splitski stručnjak prometnuo se u izglednog nasljednika Matjaža Keka

Ponedjeljak, 08. listopada 2018. 14:11 Napisao/la  Ivan Jelić

Prema neslužbenim informacijama predsjednik Rijeke Damir Mišković i Igor Tudor već su razgovarali i trebaju usuglasiti neke detalje

Igor Tudor
Igor Tudor

 

Igor Tudor neslužbeno se prometnuo u prvog kandidata za trenera Rijeke!

Nakon što je Matjaž Kek poslije poraza od Gorice podnio neopozivu ostvaku, čelnici Rijeke krenuli su u potragu za njegovim nasljednikom.

Čini se da je u ovom trenutku najbliži klupi riječkog prvoligaša Igor Tudor, nekadašnji igrač i trener Hajduka.

Posljednji angažman Tudor je imao u Italiji, vodio je Udinese posljednje četiri utakmice u minulom prvenstvu.

Nije se potom uspio dogovoriti s čelnicima talijanskog prvoligaša za nastavkom suradnje.

Tudor je poslije smjene Željka Kopića sve dogovorio sa predsjednikom Hajduka Jasminom Huljajem o povratku na klupu bijelih, no u zadnji trenutak je propao je dogovor i momčad je preuzeo Zoran Vulić.

Prema neslužbenim informacijama predsjednik Rijeke Damir Mišković i Igor Tudor već su razgovarali i trebaju usuglasiti neke detalje.

Inače, u dosadašnjoj trenerskoj karijeri Tudor je samostalno vodio Hajduk, grčki PAOK, turske klubove Karabukspor i Galatasaray, te Udinese.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.