Igor Štimac, trener Zadra: Izuzetno smo vrijedno radili i nismo zaslužili biti izbačeni iz lige

Nedjelja, 31. svibnja 2015. 18:03 Napisao/la  SC

Nije nas pokolebalo njihovo vodstvo, kao ni svakojake priče koje su kružile oko kluba, ni smiješni HNS sa svojim odlukama u protekla dva tjedna, rekao je Štimac nakon utakmice protiv Lokomotive

Nogometaši Zadra i Igor Štimac zajedno su proslavili ispadanje iz lige, tako bi se mogao protumačiti potez trenera Zadra nakon utakmice (2:2) protiv Lokomotive na kraju koje su gosti izjednačili u sudačkoj nadoknadi.

- Računao sam da oni igrači, koji su tu na posubama, neće biti raspoloženi za bacanje na glavu i zato sam se odlučio za drugačiju momčad od onoga što ste navikli. Mislim da smo, osim u prvih 20 minuta, u potpunosti dominirali. U prvom poluvremenu je imala i Lokomotiva neke prilike, ali imali smo i mi dvije izuzetno dobre preko Pešića i Krstranovića. Nije nas pokolebalo njihovo vodstvo, kao ni svakojake priče koje su kružile oko kluba, ni smiješni HNS sa svojim odlukama u protekla dva tjedna, koje su bitno narušile dobro ozračje koje je potrebno za normalan rad. Pokazali smo da smo pravi sportaši i zato veliko hvala mojim igračima i svima koji su sudjelovali u radu. Vodim svoje igrače na proslavu, jer imamo razloga biti ponosni i proslaviti ovaj trenutak. Izuzetno smo vrijedno radili i nismo zaslužili biti izbačeni iz lige. A dogodilo se baš to! Nismo ispali rezultatom, nego smo izbačeni. No, ovaj trenutak je možda početak stvaranja velikog Zadra.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.