Igor Štimac: Istra je Mamićeva prćija, Dinamo kupi igrača i onda im ga vrati nakon tri dana

Utorak, 12. svibnja 2015. 15:46 Napisao/la  SC

Pamićev optimizam mi je jasan, jako dobro znam odnose u hrvatskom nogometu, kaže Štimac

- Zadar je momčad kojoj se najviše pomoglo. Osvojili su 10 bodova na strogim sudačkim pogreškama, izjavio je Igor Pamić nakon utakmice protiv Zadra zbog čega je trener gostiju Igor Štimac napustio presicu.

Dan kasnije Štimac je odgovorio Pamiću:

- Bio sam jako neugodno iznenađen, Pamićeve riječi za mene su bile kao grom iz vedra neba. Volio bih da se napravi sudačka ekspertiza svih pogrešaka, neka se zbroji koliko smo bodova dobili, a koliko izgubili. Istra je kao klub obična Mamićeva prćija. Meni je Igora žao, Dinamo mu kupi igrača, dobije novac za preživljavanje pa mu tog igrača vrati nakon tri dana. I još doda dvojicu. Pamićev optimizam mi je jasan, jako dobro znam odnose u hrvatskom nogometu. Oni planiraju bod protiv Dinama i tri protiv Zagreba, možda će mu to biti dosta, kaže Štimac.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.