Igor Pamić: Hajduk je bio bolji, vratilo nam se propušteno na prethodnim utakmicama

Subota, 09. ožujka 2013. 22:26 Napisao/la  I. J.

Puno smo bolje igrali na tri prethodne utakmice, rekao je Pamić

Dojmovi trenera Istre i Hajduka nisu se bitno razlikovali nakon što su Puljani osvojili tri boda u Splitu.

- Puno smo bolje igrali na tri prethodne utakmice, trebali smo sve tri dobiti i osvojiti svih 9 bodova. Ovdje nismo igrali dobro, Hajduk je bio bolji, a nama se vratilo ono što smo propustili na prethodnim ogledima. Cijeli tjedan sam igračima govorio da može ostvariti dobar rezultat i da možemo pobijediti. Nakon što su domaćini izjednačili nismo upali u letargiju, igračima čestitam na pobjedi. Uvijek je lijepo igrati na Poljudu, samo se u Splitu može doživjeti ovakva atmosfera, rekao je Igor Pamić.

- Poraz mi je teško pao. Imali smo na početku susreta neke šanse koje nismo iskoristili, gosti su svoju iskoristili. U nastavku smo uspjeli stići do poravnanja, no nismo uspjeli to iskoristiti na pravi način. Štoviše, primili smo drugi gol. Istina je Hajduk nema iskusne niti dovoljno kvalitetne igrače, kaže Mišo Krstičević.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.