IGOR PAMIĆ NAKON OTKAZA

Meni će suditi javnost, a ne oni koji su mi dali otkaz

Srijeda, 07. listopada 2015. 09:32 Napisao/la  SC

Trebat će im sreće i umijeća da opravdaju ovu svoju glupost, kaže Pamić

Igor Pamić dobio je otkaz nakon 4,5 godine provedene na klupi Istre 1961. Razlog je jasno artikulirao Michael Glover, predstavnik vlasnika Istre 1961 kaže da Pamić nije prihvatio nove odnose u klubu... Doduše, Gloverova vjerodostojnost postala je vrlo dvojbena. Između ostalog čelnik Istre izjavio je da nitko nije razgovarao s Igorom Štimcem, koji je sam potvrdio da su ga kontaktirali iz pulskog kluba... Što kaže Pamić?

- Nisam podoban! Sve se mijenja, pa tako i Istra. Ne, uopće nisam razočaran, očekivao sam takav kraj. Ali, o mojih zadnjih pet godina sudit će hrvatska sportska javnost, a ne oni koji su mi dali otkaz, a svaki moj komentar bio bi suvišan. U trinaest godina, koliko se bavim trenerskim poslom, prvi put sam dobio nogom u stražnjicu. Neka, moram i ja saznati kakav je to osjećaj. Istri želim sve najbolje. Trebat će im puno sreće i umijeća da opravdaju ovu svoju glupost, kaže Igor Pamić za Jutarnji list.

Nakon što su se čelnici Istre 1961 predomislili u vezi Štimca, nastavlja se potraga za trenerom. Razgovara se s kandidatima, između ostalih i s Andrejom Panadićem što će Glover bez problema demantirati ako bude trebalo.

Ionako nikada nije čuo za Panadića...

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.