Hrvoje Bradašić žali zbog rasističkih uvreda i stoji iza svega drugog što je rekao

Ponedjeljak, 16. travnja 2018. 13:25 Napisao/la  SC
Soudani
Soudani

Hrvoje Bradašić oglasio se na Facebooku nakon incidenta nakon utakmice u Vinkovcima, kada je pomoćni trener Cibalije rasistički vrijeđao Hilala Soudanija.

- Svađa nije počela ispred tunela stadiona, tamo je eskalirala. Naime, Soudani je nakon prvog postignutog gola slavio trčeći prema svojoj klupi, a usput meni jasno i glasno, uz gestikulacije, psovao majku, što nisam čuo samo ja, nego moji igrači na zagrijavanju te fotoreporteri. Nakon utakmice ispred tunela sam ga zaustavio i rekao mu "Kako možeš psovati majku", a on je i dalje bio bahat i bezobrazan te mi se unosio u lice. Tek sam nakon svega toga ja reagirao i nastalo je naguravanje koje je trajalo neko vrijeme i tada sam mu ja izgovorio ono što sam izgovorio. Nažalost, ja sam u afektu dodao pridjev koji nisam trebao i iskreno mi je žao zbog toga te, ako sam uvrijedio Soudanija ili bilo kojeg drugog igrača Dinama druge rase ovim putem im se ispričavam. Rasizam nema veze s ovim sukobom te dio koji se odnosi na vrijeđanje po rasnoj osnovi dio je afekta. Za dio koji ga je mogao uvrijediti na rasnoj osnovi ili bilo kojeg drugog sudionika utakmice mogu se ispričati 100 puta, ali za ostatak onoga što sam mu rekao mi nije žao jer nisam ja taj koji je prvi vrijeđao, napisao je između ostalog Bradašić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.