HNK Rijeka, priopćenje: Neka posljednja prvenstvena utakmica bude dostojna proslave prvaka

Petak, 26. svibnja 2017. 13:05 Napisao/la  SC

Molimo sve naše navijače da se po završetku utakmice upute na naš riječki Korzo gdje će se održati svečani doček prvaka i proslava povijesnog naslova našeg kluba, stoji u priopćenju


Uoči gostovanje u Maksimiru HNK Rijeka objavio je priopćenje za navijače, na promociji novog prvaka očekuje se više od 4000 navijača Rijeke. Evo priopćenja:

S obzirom na odlazak velikog broja (oko 4000) navijača HNK „Rijeka“ na utakmicu 36. kola Prve MAXtv lige između GNK Dinamo i HNK Rijeka obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

Za utakmicu smo povukli ukupno 3931 ulaznica za gostujuću tribinu jug i već prvi dan prodaje sve su ulaznice rasprodane. Očekuje se odlazak velikog broja navijača na utakmicu s osobnim i kombi vozilima, kao i većim brojem autobusa.

Iz policije smo obavješteni da će glavni prihvatni punkt za navijače HNK Rijeka biti naplatne kućice Lučko od kud će se navijači pod policijskom pratnjom prepratiti do parkirališta kod južnog ulaza na stadion Maksimir.

Upravo zbog dolaska velikog broja navijača HNK Rijeka, preporučeno vrijeme dolaska na Lučko je do najkasnije 16 sati da kako bi se izbjeglo kašnjenje na početak utakmice.

Gostujuća tribina jug namijenjena za navijače HNK Rijeka otvara se u 17 sati, a s obzirom da su sve ulaznice za gostujuće navijače rasprodane iste neće biti moguće kupiti na dan utakmice u Zagrebu.

Neka i ova posljednja prvenstvena utakmica prođe bez izgreda te stoga pozivamo i molimo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i dr.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. hukanja, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije (novčane kazne i zatvaranje tribine) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Molimo sve naše navijače da se po završetku utakmice upute na naš riječki Korzo gdje će se održati svečani doček prvaka i proslava povijesnog naslova našeg kluba.

I u ovoj povijesnoj sezoni bili ste naš neizostavni dvanaesti igrač i zato vam veliko hvala na podršci i bezuvjetnoj ljubavi koju pružate našem klubu.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.