Vodstvo Hajduka traži način raskida ugovora s Dinkom Trebotićem

Srijeda, 08. kolovoza 2012. 11:48 Napisao/la  I. Jelić

U utorak poslijepodne igrač se sastao sa predsjednikom kluba Marinom Brbićem te novim sportskim direktorom Sergijem Krešićem kako bi se našao način raskida ugovora

Dinko Trebotić na izlaznim je vratima Hajduka nakon što ga je trener Krstičević udaljio iz prve momčadi poslije europske utakmice protiv Skonta u Rigi. Trebotić je treneru "bijelih" prigovorio zbog neuvrštavanja među kandidate za taj susret iako je na prvoj utakmici u Splitu bio strijelac jednog od dva splitska gola.

Takvo ponašanje igrača Krstičević ne dozvoljava, odmah ga je udaljio iz momčadi. U utorak poslijepodne igrač se sastao sa predsjednikom kluba Marinom Brbićem te novim sportskim direktorom Sergijem Krešićem. Sastanak je trajao nekih petnaestak minuta, a glavna tema je bio modalitet raskida ugovora između Hajduka i Trebotića.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.