Hajduk ne igra dobro, Mislav Karoglan unatoč tome vodi momčad prema tituli prvaka

Nedjelja, 10. ožujka 2024. 10:27 Napisao/la  Toni Bilić
Hajduk ne igra dobro, Mislav Karoglan unatoč tome vodi momčad prema tituli prvaka
Foto: HNK Hajduk/Facebook

Hajduk je prema očekivanju slavio na gostovanju kod Gorice, koja se nalazi u negativnom nizu, gubi utakmice kao na tekućoj traci.

Bijeli nisu odigrali ništa posebno, već su u prvih pola sata tri puta zatresli mrežu Banića i na taj način odveli susret u mirne vode.

Iz cijelog ogleda mogu se izdvojiti dvije stvari: Livaja je napokon zabio, trener Karoglan iznenadio je s početnom jedanaestoricom.

Od prve minute krenuo je za mnoge otpisani Benrahou, koji u zadnje tri prvenstvene utakmice nije dobio niti minute.

Nakon njegova ubačaja iz kuta Livaja je zabio za vodstvo bijelih, Benrahou se upisao u listu strijelaca drugim golom za goste.

Dizati njegovu izvedbu u visine nema razloga, tko zna kada će opet krenuti od prve minute.

Nekoliko riječi zaslužuje trener Mislav Karoglan.

Mnogi su bili skeptični, kada su se čelnici kluba odlučili poslije smjene Ivana Leke na klupu vratiti Karoglana, koji je prije Lekina dolaska obnašao dužnost privremenog trenera momčadi.

Lukša Jakobušić nakon preuzimanja kluba jasno je poručio da mu je želja na klupu dovesti jednog od četiri trenera kapitalca: Ivana Leku, Ivana Jurića, Slavena Bilića ili Matjaža Keka.

Doveo je Leku, koji nije dugo ostao na klupi, smijenjen je nakon niza poraza, slabih igara i rezultta.

Vraćen je Karogalan koji u svom drugom mandatu ima samo jedan jedini poraz i to od Rijeke na Poljudu.

Hajduk ne igra dobro, svjestan je toga i aktualni trener, koji unatoč tome vodi Hajduk prema toliko priželjivanoj tituli prvaka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.