Hajduk načet ozljedama gostuje kod Intera, Patinho i Cassio ne putuju s momčadi

Subota, 06. travnja 2013. 15:10 Napisao/la  Ivan Jelić

- Utakmica u Koprivnici je šansa ove generacije. Malo nas je poremetila odgoda utakmice. Međutim, protiv Intera nećemo kalkulirati, na teren ćemo poslati trenutno najbolju jedanaestoricu koju budemo imali na raspolaganju, kaže Mišo Krstičević

Prije polaska na mini turneju (Inter, Slaven Belupo), Mišo Krstičević ima puno problema s ozljedama. Na listi ozlijeđenih su Milić, Ozobić, Jonjić, Milović i Tomaš kojima se priključio pričuvni vratar Kalinić, dok su Vuković, Maloča i Maglica  osjetili određene tegobe. Da bi bijeli mogli odraditi trening Krstčević je priključio prvoj momčadi juniore Bašića, Pašalića i Džonija.

- Milić je dobio udarac u but, pa mu se bol reflektira na prednji dio mišića. Vuković je osjetio tegobe još na treningu u Koprivnici, Maloča također, ali oni će biti među putnicima. I sami možete vidjeti koliko nam igrača nedostaje, rekao je Mišo Krstičević.

Sraz u predgrađu glavnog grada podjednako je važan za obje momčadi, Inter se bori za ostanak, Hajduku za mjesto koje vodi u Europsku ligu. U prošlom prvenstvu Splićani su pod vodstvom Krstičevića doživjeli jedini poraz u Zaprešiću od kako se momčad Intera natječe u Prvoj ligi.

Idu li Brazilci Patinho i Cassio na put?

- Ne! Njih dvojica ne putuju, uzvratio je trener bijelih te dodao.

- U momčad se nakon izdržane kazne vraća Andrijašević.

Iako  bijele čeka prvenstveni dvoboj s Interom, misli su okrenute prvoj utakmici polufinala protiv Slaven Belupa koja je na rasporedu u srijedu u Koprivnici.

- Utakmica u Koprivnici je šansa ove generacije. Malo nas je poremetila odgoda utakmice. Međutim, protiv Intera nećemo kalkulirati, na teren ćemo poslati trenutno najbolju jedanaestoricu koju budemo imali na raspolaganju. Puno veće nam bi nam bilo zadovoljstvo da osvojimo Kup nego drugo mjesto, jer kada osvojite neki trofej on je uvijek zabilježen, upisan u povijest kluba. U narednih 14 dana čeka nas 5 utakmica, ritam igranja srijeda-nedjelja-srijeda. Optimist sam i vjerujem da ćemo se nakon uzvrata na Poljudu plasirati u finale Kupa.

Na kraju se Krstičević osvrnuo na dvoboj sa Interom:

- Inter traži bodove spasa i stoga će pokušati sve što bude u njihovoj moći ne bi li nas pobijedili. Momčad je to koja se voli nadigravati, igraju lijep nogomet, no bodovni učinak im nije u skladu s prikazanom igrom, i mislim da zaslužuju puno bolje mjesto na prvenstvenoj tablici, zaključio je Mišo Krstičević.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.