Hajduk komisiji za licenciranje HNS-a uputio upit jesu li Dinamo i Lokomotiva isti klub

Utorak, 02. travnja 2013. 20:08 Napisao/la  I. J.

Nije nikakva tajna da je momčad za Kajzerice ustvari druga momčad modrih, velika većina igrača koji trenutno brane boje Lokomotive su pod ugovorm s Dinamom

Hajduk je Komisiji za lincenciranje Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) uputio upit da li su Dinamo i Lokomotiva isti klub. Naime, udruga "Naš Hajduk" prije nekoliko mjeseci uputila je Agenciji za tržišno natjecanje (ATZN) pismo u kojem je zatražila da se ispita da li su Dinamo i Lokomotiva jedan klub.

Nije nikakva tajna da je momčad za Kajzerice ustvari druga momčad modrih, velika većina igrača koji trenutno brane boje Lokomotive su na platnom spisku Dinama i pod ugovorom sa klubom iz maksimirske šume. Splićani traže službeno očitovanje Komisije za lincenciranje po tom pitanju.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.